Site Meter

dl-architecten

Architectuur

Ontwerp

Nieuwbouw of renovate van woningen, bedrijfspanden, publieksruimtes en tuinen

Samenwerking

Samenwerking

Projectmanagement en coordinatie tussen opdrachtgever, welstand, adviseurs en uitvoerders

functional

Innovatief

Creatief, eigentijds, functioneel en mooi: architectuur op maat!

Geinteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op voor informatie!

Contact

Over *dl-architecten

*dl-architecten bna is het onafhankelijk Architectenbureau van Ir M.O. Seidl, Architect bna (Delft 1998), dat zich in hoofdzaak bezighoudt met het adviseren, ontwerpen, detailleren, voorbereiden en begeleiden van de uitvoering van bouwkundige werken, voor zowel nieuwbouw als renovaties. Op het laatst genoemde gebied hebben wij ruime ervaring in splitsingen en samenvoegingen.

Binnen een samenwerkingsverband met adviseurs voor o.a. technische installaties en bouwkundige hoofdconstructies kunnen wij de opdrachtgever ondersteunen in alle fases van het ontwerp- en bouwproces. Daarnaast wordt dL-Architecten regelmatig ingehuurd door andere Architectenbureau’s en realiseren op die manier bijv. Camper-Tilanusstraat te Amsterdam; Poort halfweg te Heerhugowaard; de uitbreiding van Hotel Merlet te Schoorl en het rioolgemaal Hoorn-Oost.

008_Camper  022_PoortHW  022_Merlet1  042_Gemaal1

Het bureau, gevestigd in Amsterdam, beschikt over moderne automatiseringsapparatuur waarmee tekenwerk en 3D-visualisaties professioneel geproduceerd en gepresenteerd kunnen worden.

Een belangrijke specialiteit van dL-Architecten is ‘de kleine ruimte’. Om meer ruimte te krijgen heb je niet perse meer ruimte of een groter huis nodig. Wij weten elk hoekje en gaatje weten optimaal te benutten en zorgen ervoor, dat die extra kamer, of grotere badkamer wel gerealiseerd kan worden. Vakkundig, technisch haalbaar, en met de bestaande middelen. Wij vinden de ruimte, waar u niet zou zoeken.

Met praktische oplossingen voor onhandige hoekjes en andere ongemakken maken we van elke bezemkast een balzaal. Wij verhogen daarmee de kwaliteit van uw leven!

Voor een afspraak of meer (vrijblijvende) informatie kunt u contact opnemen met Marc Seidl.

MOSeidl2