Ontdek onze werkwijze

Architectuur is de taal van de ruimte die leeft & ademt

"Architectuur is de taal van de ruimte die leeft en ademt, op ieder uur van de dag, gelijk aan de mens die haar bewoont en in haar werkt. Er is sprake van constante interactie, waarbij ook ruimte haar gebruikers nadrukkelijk beïnvloedt. Zij draagt in belangrijke mate bij aan de ‘stemmingswisselingen’ van de mens in onze voortdurend veranderende samenleving."

De taak van de architect is het maken van een vertaalslag van deze ‘kruisbestuiving’ naar de realiteit in zowel nieuwbouw en renovatie. Zo dient de Architect de wensen van opdrachtgevers, een combinatie van zowel praktische als emotionele componenten, iedere keer weer tot een nieuw en volstrekt persoonlijk ontwerp te vertalen, rekening houdend met de geboden ruimte.


Wij hebben ervaring in het maken van ontwerpen voor de onderstaande werkgebieden



*dl-architecten

*dl-architecten is opgericht in 2000 en heeft sinds haar oprichting ruime ervaring opgebouwd op het gebied van kleinschalige woningbouw en renovaties tot en met grote nieuwbouwprojecten in de publieke sector. Onze kracht, naast snelheid, is het optimaal benutten van de geboden ruimte. Met name bij renovaties en het uitbreiden van woningen levert dit enorme en vaak onverwachte voordelen op. *dl-architecten is het onafhankelijk en gedreven Architectenbureau van Ir M.O. Seidl, MSc, Architect bna (Delft 1998), dat zich in hoofdzaak bezighoudt met het adviseren, ontwerpen, detailleren, voorbereiden en begeleiden van de uitvoering van bouwkundige werken, voor zowel nieuwbouw als renovaties.

BNA Erkend Bureau

Geïnteresseerd?